Pogoji uporabe spletišča Moji Recepti

Vsem vam, ki se vam ne ljubi brati dolgih pravnih obvestil, naj na kratko sporočimo:

  • Vsebine spletišča uporabljate na lastno odgovornost.
  • Spoštujemo vašo zasebnost in ne bomo je zlorabili.

V nadaljevanju pa lahko preberete tudi več podrobnih informacij, povezanih s temi načeli.

Vaša zasebnost je zelo pomembna tudi za mojirecepti.com, zato ta izjava o varovanju zasebnosti pojasnjuje načine upravljanja s podatki zasebne narave, ki velja za mojirecepti.com spletne strani, poleg tega pa vam daje koristna pojasnila glede tega, kakšne informacije so predmet zbiranja in spremljanja, kakšna je uporaba teh informacij in s kom si jih delite.

Informacije, ki jih mojirecepti.com zbira in spremlja

mojirecepti.com zbira naslednje vrste informacij:

  • podatki, ki se registrirajo pri pregledovanju vsebin naših spletnih strani,
  • podatki, ki se zbirajo pri aktivnem sodelovanju uporabnikov.

Te vrste informacij so nam v pomoč pri boljši pripravi vsebin. Zbiramo jih na naslednje načine:

mojirecepti.com uporablja značilnosti brskalnikov, da lahko v vaš sistem namesti piškotek ("cookie"). S pomočjo piškotkov lahko spremljamo in izdelamo statistike obiskov posameznih vsebin. Prav tako s pomočjo piškotkov štejemo klike na posamezne oglase (banner) naših oglaševalcev, ki pa podatkov o uporabniku, ki je kliknil na njihov oglas, nimajo. mojirecepti.com prav tako ne pošilja podatkov o uporabnikih tretjim osebam.

Statistika obiska

mojirecepti.com spremlja statistiko obiska po posameznih straneh.

Piškotki (cookies)

Piškotek je podatkovni element, ki ga spletna stran pošlje vašemu brskalniku in ki ga potem lahko hranite na vašem sistemu. Piškotki ne morejo pregledovati datotek na vašem računalniku ali prebrati piškotkov z drugih spletnih strani.

mojirecepti.com tako uporablja le piškotke za zbiranje informacij o obiskih posameznih vsebin in ob kliku na posamezen oglas.

Oglaševanje: mojirecepti.com sistem oglaševanja dostavi vašemu brskalniku tudi enkraten piškotek, s katerim spremljamo vaše oglede oglasov in številko klikov na oglase. V primeru, da imate vaš brskalnik nastavljen tako, da vas pred sprejemom piškotka opozori nanj, boste opozorilo prejeli ob vsakem piškotku.

Sprejem piškotkov lahko v vašem brskalniku tudi izklopite. Za pregledovanje mojirecepti.com spletnih strani jih ne potrebujete.

Uporaba informacij

Vse informacije, ki jih pridobimo v prej opisanih postopkih, uporabimo za izboljšanje kakovosti naših spletnih strani in za spremljanje statistike, ki je na ogled našim obiskovalcem in oglaševalcem.

Za informacije o tem, katere strani so uporabnikom všeč in katere ne, mojirecepti.com uporablja prej opisane tehnologije (piškotki). mojirecepti.com ne spremlja, kaj posamezen uporabnik bere - spremlja le število ogledov posamezne strani.

mojirecepti.com dnevno izdeluje statistiko obiska naših storitev, ki so na voljo obiskovalcem in oglaševalcem.

Nestrinjanje s politiko mojirecepti.com glede zbiranja informacij

mojirecepti.com svojim uporabnikom in obiskovalcem, ki se ne strinjajo s politiko mojirecepti.com glede zbiranja in spremljanja informacij, omogoča, da:

  • ne sodelujejo na interaktivnih spletnih straneh mojirecepti.com (to so tiste, kjer je potrebno zbiranje določenih podatkov in identifikacija uporabnika),
  • pri pregledovanju vsebin mojirecepti.com ne sprejmejo piškotkov.

mojirecepti.com lahko to izjavo o varovanju zasebnosti po potrebi spremeni. Ta Izjava o varovanju zasebnosti je v veljavi od 2. julija 2006.