Pogoji uporabe spletišča Moji Recepti

Vsem vam, ki se vam ne ljubi brati dolgih pravnih obvestil, naj na kratko sporočimo:

  • Vsebine spletišča uporabljate na lastno odgovornost.
  • Spoštujemo vašo zasebnost in ne bomo je zlorabili.

V nadaljevanju pa lahko preberete tudi več podrobnih informacij, povezanih s temi načeli.

Vaša zasebnost je zelo pomembna tudi za spletišče mojirecepti.com, zato ta izjava o varovanju zasebnosti pojasnjuje načine upravljanja s podatki zasebne narave, ki velja za mojirecepti.com spletne strani, poleg tega pa vam daje koristna pojasnila glede tega, kakšne informacije so predmet zbiranja in spremljanja, kakšna je uporaba teh informacij in s kom si jih delite.

Informacije, ki jih spletišče mojirecepti.com zbira in spremlja

Statistika obiska

Spletišče mojirecepti.com spremlja statistiko obiska po posameznih straneh. Spletišče uporablja značilnosti brskalnikov, da lahko v vaš sistem namesti piškotek ("cookie"). S pomočjo anonimiziranega piškotka lahko spremljamo in izdelamo statistike obiskov posameznih vsebin. Pogodbenemu obdelovalcu naših statistik obiska pošiljamo IP naslove v anonimizirani obliki.

Statistike obiska za spletišče mojirecepti.com pogodbeno izdeluje spletni servis Google Analytics. V statistikah obiska ne beležimo podatkov, ki bi lahko določili posameznika.

Oglaševanje

Za prikaz oglasnih pasic uporabljamo servis DoubleClick for Publishers. Servis ne obdeluje vaših osebnih podatkov, razen če ste soglašali, da vam lahko servis prikazuje personalizirane oglase.

Uporaba informacij

Vse informacije, ki jih pridobimo v prej opisanih postopkih, uporabimo za izboljšanje kakovosti naših spletnih strani in za spremljanje statistike, ki je na ogled oglaševalcem. IP naslove v strežniških dnevniških zapisih hranimo na podlagi zakonitega interesa zagotavljanja ustrezne stopnje varnosti spletnega strežnika in storitev, ki gostujejo na strežniku (mnenje IP RS 0712-1/2018/966).

Spletišče mojirecepti.com ne pošilja podatkov o uporabnikih tretjim osebam.

Spletišče mojirecepti.com lahko to izjavo o varovanju zasebnosti po potrebi spremeni. Ta Izjava o varovanju zasebnosti je v veljavi od 20. maja 2018.

Upravljanje soglasij

Oglasi

Naš sistem za prikazovanje oglasov si mora shraniti vaš anonimiziran unikatni identifikator, da vam lahko omejuje število prikazovanj istega oglasa ali pa vam prikazuje personalizirane oglase.

Spletna analitika

Naše obiskovalce si želimo bolje spoznati, zato v spletni analitiki obdelujemo zbirne in anonimne demografske podatke.